EARTH, SEA & FIRE – TRIATLON EVENT

DUBROVNIK – 12/10/2019

EARTH, SEA & FIRE je prvi triatlon koji se održava u Dubrovniku, gradu koji je uvršten na popis UNESCO-ve svjetske kulturne baštine i danas je jedna od najpopularnijih svjetskih turističkih destinacija.

EARTH, SEA & FIRE je triatlon za svakoga: početnike i iskusne sudionike Ironmana, obitelji i fanove.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je natjecatelje različitih sposobnosti, koji se mogu okušati u dvije discipline: Sprint triatlonu i Olimpijskom triatlonu. U obje discipline natjecatelji mogu nastupiti individualno ili kao članovi štafete. Sastav štafetnih timove nije ograničen spolom , dobi, invaliditetom niti bilo kojim drugim parametrom, a mogu ga sačinjavati 2 ili 3 natjecatelja.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je za iskusne triatlonce: Iskusni natjecatelji koji žele ravnu trasu na kojoj se mogu postići velike brzine sigurno će iskoristiti ovu priliku za napetu utrku, ciljajući na obaranje osobnih ili drugih rekorda.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je za početnike: Novopečeni triatlonci prigrlit će ravnu trasu utrke i mirnu morsku dionicu iz očitih razloga, među kojima je i činjenica da se ovdje mogu natjecati bok uz bok s najboljim triatloncima.

EARTH, SEA & FIRE nudi štafete za svih: Ovo je prilika za članove triatlonskog kluba da se natječu kao tim. Individualni trkači, plivači i biciklisti mogu udružiti svoje snage, iskušati se u triatlonu i tako započeti uspješnu triatlonsku karijeru. Kada je riječ o štafetama, dob članova tima nije važna. Nije važan ni amaterski ili profesionalni natjecateljski status, invalidnost, niti spol. Timovi mogu biti sačinjeni od 2 ili 3 natjecatelja. Triatlonska štafeta slavi timski rad, u istinskom herojskom duhu triatlona!

TRIATLON KLUB DUBROVNIK poziva vas u Dubrovnik ove jeseni!

REGISTRIRAJ SE NA WWW.EARTHSEAFIRE.EU!