kako započeti najavu Running days u Dubrovniku osim READY 4 MORE. Dakle sve započinje danas otvaranjem 4 Dubrovačkog polumaratona, preuzimanjem startnih paketa i dobrodošlicom organizatora DUMOTIONA: Sutra starta utrka djece na stradunu i utrka zidiinama. Dječija utrka na Stradunu probudit će natjecateljski duh u djece i izmamite osmijehe na licima njihovih roditelja, te će zasigurno kod mnoge djece probuditi želju za trčanjem i bavljenjem atletikom. Utrka zidinama je jedna od atraktivnjih utrka na svijetu, gdje će natjecatelji u kratkom vremenskom roku pretrčati zidine.

Nedjelja je rezervirana za main event utrka na 5km _Utrka Građana koja starta u 09:35 i cijelokupan prihod ide u humanitarne svrhu.

Dubrovački polumaraton 21k starta u 09:30, sav promet je zatvoren duž staze, staza je odlična za sve trkače nije toliko teška. Isto tako za sve natjecatelje koji žele trčati svoje najbolje rezultati D3 im je osigurao svoje Pacere ( zečeve ) na vremenima 1:40 ; 1:50 i 2:00

Svim natjecateljima koji trče bilo koju od ovih utrka želimo lake noge, lijepo vrijeme i uživanje tokom utrka, jer vrijedna ekipa iz DU MOTIONA im je osigurala apsolutno sve da se osječaju posebno. Isto tako pozivamo sve navijače da podrškom podrže natjecatelje kroz Gruž, Sustjepan, Komolac, Rožat, Pile jer vjerujte mi njima to jako puno znači.

Vidimo se….