D3 ekipa je otvorila multi-sport sezonu 2018 s gostovanjem u Herceg Novom na tradicionalnom proljetnom Sprint Duatlonu koje se sastojao od 5km trčanja, 20km bicikle i 2.5km trčanja. Jučer 31.3.2018. start je bio u 10:00 i unatoč jakom vjetru, jugu, vlažnoj cesti, te mogučnost kiše utrka je prošla uspijeßno i sigurno. Organizatori su se potrudili napraviti pravi duatlon spektakl koji je više nego očekivano bio na najvišoj razini.

Prvi kao uvijek od D3 ekipe u cilj je ušao Jakša Diklić, osvojivši ujedno prvo mjesto u kategoriji, te drugo mjesto ukupno. Made Žeravica takodjer druga ukupno, te prva u svojoj kategoriji. Daniel Marušić, drugi u svojoj kategoriji. Sudjelovali na utrci su i Damir Ovčina, Srdjan Matijašević te Matko Medak iz Triatlon Kluba Dubrovnik.

Ovo je prvi multi-sport dogadjaj na koji D3 ekipa tradicionalno ide svake godine gdje se testira forma za dolazeće planirane velike utrke u sezoni. Koliko nam je poznato najveći broj D3 članova sudjelovat će na velikoj medjunarodnoj triatlon utrci u Kotoru 13.svibnja 2018 – OCEAN LAVA MONTENEGRO 1.9km plivanja, 90km bicikle i 21km trčanja. Do tada ovakve manje utrke su dobro došle kako bi se istrenirala i provjerila spremnost sudionika.

U subotu 7.4.2018. je drugo kolo naše dubrovačke multi-sport lige, a trčat će se 8km, Mrčevo-Ridjica-Mrčevo, prijavite se jer se sprema bogat program u gornjim selima Dubrovačkog Primorja a utrka je dio programa fešte “Uskrs u Primorju”          Vremena i rezultate Novskog Duatlona 2018 koji je bio 31.3.2018. možete vidjeti na slici.