Sezona je utrka, trčanja, plivanja, bickliranja, a vrijeme je i za najpoželjniju otočnu DUBROVNIK RUN utrku*

Ladies & Gentlemen! It’s time foooooor – LOKRUM!!!!

Ove godine trčimo 9 kilometara – tri kruga po 3km – Lokrum 9k je trail utrka, fini makadam, sve u prirodi, sve uz more, u Rezervatu Šumske vegetacije, prelijepo i jedinstveno!

Ruta:  Maslinik – Lugareva kuća – Tritonov Križ – Skalica – Šuma Česvine i Crnog Jasena – Velika Vodosprema – Maslinik

VAŽNO

Sudjelovanje je besplatno – uz određene uvjete – prednost u prijavama imaju individualni aktivni sudionici DUBROVNIK RUN & DUBROVNIK AKVATLON lige 2017. Dakle trkači i trkačice koji su minimalno imali jednu RUN ili jednu AKVATLON UTRKU uspiješno završenu individualno u 2017. godini. Mjesta su ograničena. Ostali će se primati ukoliko ostane mjesta i bit ćete o tome obaviješteni. Ne primaju se prijave djece ni pratitelja – iste molimo sebi osigurati putnu kartu za građane tj goste preko Rezervata na licu mjesta u Gradskoj Luci sami.

Ukoliko se prijavite na utrku a ne sudjelujete u utrci ili na vrijeme ne otkažete svoje sudjelovanje (minimalno 48h prije utrke) dužni ste refundirati REZERVAT-u LOKRUM trošak brodske karte u punom iznosu. Vaučeri za brodske karte će biti organizirani i isključivo na vaše ime – preuzimanje vaučera 30min prije ukrcaja na brod u Gradskoj Luci dana 29.10. uz predočenje osobne karte.

Polazak broda za Lokrum je 29.10. u 11:00 u Gradskoj Luci u Starom Gradu / Preuzimanje vaučera za brodske karte je u 10:30 ispred broda.

Start utrke 12:00 (podne) 29.10.2017. Nedjelja / Sunday

Online prijave na stranici racecollector.com

Prijave će biti zatvorene i zaključene 27.09. u 12:00

Izmjene su moguće te molimo pratite obavijesti preko FB stranice i na FB eventu!

Lokrum je posebni rezervat šumske vegetacije. Nije dopušteno na bilo koji način ugrožavati prirodna i kulturna dobra na otoku, bacati otpatke, dovoditi pse ili paliti vatru. Pušenje također nije dopušteno. Na otoku se ne smije ostati preko noći.